Zaev për pesë vjetorin e 27 Prillit: Kanë tentuar ta mbështjellin Maqedoninë në të zezë

“Kam nderin të flas për vlerat europiane sot, nga Strumica ime, Strumica europiane, në këtë datë të rastësishme dhe simbolike – 27 Prill 2022, 5 vjet nga fitorja e guximit dhe demokracisë, mbi frikën dhe diktaturën që sot në 2017 në “Parlament atëherë tentonte ta mbështillte Maqedoninë në të zezë”, tha Zaev me rastin e pesëvjetorit të sulmit në Kuvend.

Ai tha gjithashtu se sot, 27 prilli, është një datë simbolike për të uruar Macron për fitoren e tij. Sot, më 27 prill, dua të uroj presidentin Macron për mandatin e tij të ri – ai sjell një fitore të re të vlerave evropiane ndaj kërcënimeve që nacionalizmi i sjell Europës”, ​​tha Zaev.

Të fundit në përqindje