Dëshironi të dërgoni fotografi në WhatsApp pa i rënë cilësia? Ka një mënyrë

Date:

WhatsApp është një nga aplikacionet më të njohura dhe me të drejta, është i shpejtë dhe falas. Megjithatë, kur përpiqemi të dërgojmë foto, ato kompresohen dhe cilësia përkeqësohet. Kështu që zakonisht ne i drejtohemi aplikacioneve të tjera pasi problemi duket se nuk është zgjidhur. Ose nuk u zgjidh, deri tani.

Pavarësisht nëse jeni duke përdorur Android ose iPhone, ekziston një mënyrë për të dërguar imazhet pa prishur cilësinë.

Ne që kemi Android, kemi mundësinë të dërgojmë foto dhe video si dokumente. Mjafton të hapim bisedën, të zgjedhim “attatch” dhe më pas “Documents”.

Në rastin e iPhone, situata është pak më e ndërlikuar. Së pari, duhet të zgjedhim skedarin dhe ta zhvendosim atë te Files. Më pas, shkojmë në bisedën tonë në WhatsApp dhe ndjekim të njëjtën procedurë si Android.

Është shumë e lehtë, kursejmë kohë dhe, më e rëndësishmja, nuk shqetësohemi me aplikacionet e dyta.

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

“Uragani” Ahmeti do t’i fryjë “të zjarrtit”

SHKRUAN: Ljubisha Nikollovski Përgenjështrim i opinionit është mendimi se të...

Drejtori Halili për vizitë në Jeruzalem, prezantohen arritjet më të fundit teknologjike

Drejtori Festim Halili në vizitë zyrtare në Jeruzalem, ku...

Pse Maqedonia e Veriut e ndryshoi qëndrimin ndaj çështjes së Kosovë- Serbi?

Nëse Maqedonia e Veriut deri para pak vitesh mbante...

ITSHKSH do të zgjeroj veprimtarinë shkencore nëpër disa qytete/ Grubi: Edhe një realizim i madh programor

Instituti për trashëgimi shpirtërore dhe kulturore të Shqiptarëve do...