Kjo është e parëbashkëta e Albin Kurtit dhe Engjellushës

Date:

Albin Kurti dhe Engjëllusha kanë këtë gjë të përbashkët.
Kryeministri i vendit Albin Kurti dhe këngëtarja e njohur Engjëllusha Salihu kanë ditëlindjen në datën e njejtë.
Kjo u kuptua sot, ku që të dy kanë pranuar urime të shumta, si nga ana familjare ashtu edhe pjesa e shoqërisë, shkruan Kosovarja.

Por, ndërmjet veti a kanë shkëmbyer urime kjo gjë ende nuk është kuptuar.
Theksojmë, sot kryeministrin e kanë befasur me një tortë të mrekullueshme në zyrën e tij.
Urime për të dy.

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Afrim Gashi: Rritja e shumicës ishte një fiasko e vërtetë

Procesi i rritjes së shumicës, ishte një fiasko e...

Njihuni me Krenarin e super projektit ” Mrena nates”

Ai është artisti i familjes e megjithëse që i...

Shpenzim Beadini: Aktivitetet e fshehta ekonomike përbëjnë një fakt në jetën tonë të përditshme

Vlerësimin për aktivitetet e ekonomisë së fshehtë i konsideroj...