GazetaMax
Lifestyle

Shqiptaret Francika Uka dhe Eliona Pjeternikaj në juri në Eurocup në Turqi

Për Cika që të gjithë e njohin me këtë emër kemi dëgjuar dhe parë shpesh sukseset e saja. E këtë herë sërish në jurinë qendrore ku ka vlerësuar stilin dhe fashion e thonjve në organizimin e madh që u mbajt ditë më parë në Antalia të Turqisë. Ajo ka qenë jo vetëm si shqiptare në këtë juri profesionistësh nga e gjithë evropa por edhe me Eliona Pjetërnikaj nga Tirana. Kështu Francika nga Zvicra dhe Eliona nga Tirana kanë vlerësuar punën e shumë stilistëve të thonjëve që morën pjesë në këtë event të madh me emrin ” Eurocup Turkey” ku vajzat jo vetëm dhanë vlerësimin e tyre si profesioniste por para flamurit të Kosovës dhe të Shqipërisë na nderuan me gjykimin e tyre Ne ju sjellim disa foto nga ky event i njohur në fushën e bukurisë dhe të estetikës.

Related posts

Si të jeni një lider karizmatik dhe i pushtetshëm

Gazetamax.mk

Ata që udhëtojnë, më të prirë t’i tradhtojnë partnerët

Gazetamax.mk

Hiti i tretë i verës nga David Dreshaj po vjen

Gazetamax.mk